آخرالزمان (بررسی نشانه های ظهور)

اللهم عجل لولیک الفرج

آخرالزمان (بررسی نشانه های ظهور)

اللهم عجل لولیک الفرج

آخرالزمان (بررسی نشانه های ظهور)

این وبلاگ برای ارائۀ پیشگوییهای گوناگون در بارۀ نشانه های ظهور امام مهدی(علیه السّلام) و رویدادهای آخرالزّمان است که بیشتر آنها برگرفته از کتابهای زرتشتیان، یهودیان، مسیحیان و مسلمانان، به ویژه آیات قرآن کریم و روایات اسلامی می باشند، و خوانندگان گرامی را از رویدادهایِ پیشِ رویِ جهان آگاه می سازند.

بایگانی

۵ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

از محمّد ابن عبدالجبّار روایت شده است که امام حسن عسکری(علیه‌السّلام) به ابو هاشم جعفری فرمود: 

ای ابو هاشم، به‌زودی بر مردم زمانی فرامی‌رسد که رویهایشان خندان و شادمان، و دلهایشان تیره و تار است. سنّت (دستورهای دینی) در میانشان بدعت، و بدعت (نوآوریهای نادینی) در میانشان سنّت به شمار می‌آید. مؤمن میان آنان خار، و فاسق (بیرون‌رونده از راه درست) میان ایشان ارجمند است. فرماندهانشان نادانان و رویگردانان از راستی‌اند، و علمایشان گردشگران دربارهای ستمگران‌اند. بی‌نیازانشان توشۀ نیازمندان را می‌دزدند، و خردسالانشان بر بزرگسالان پیشی می‌گیرند. هر نادانی پیش آنان آگاه، و هر چاره‌اندیشی نزد ایشان بیچاره است. بی‌ریا و بدگمان را جدا نمی‌دانند، و میشها را از گرگها باز نمی‌شناسند. عالمانشان بدترین مردمان خدا بر روی زمین‌اند؛ زیرا آنان به فلسفه و تصوّف می‌گرایند، و سوگند به خداوند، ایشان رویگردانان از راستی و کجروند. در دوستی با مخالفان ما زیاده‌روی می‌کنند و شیعیان و دوستداران ما را گمراه می‌سازند. اگر به جایگاهی برسند، از رشوه سیر نمی‌شوند؛ و اگر بی‌یار و یاور گردند، خدا را ریاکارانه می‌پرستند؛ هشدار که بی‌گمان، آنان راهزنان مؤمنان و فراخانان به کیش بی‌دینان‌اند. پس، هر کس که به ایشان برسد، باید از اینان بپرهیزد و دین و ایمان خِیش را نگه بدارد.

سپس امام فرمود: ای ابو هاشم، این چیزی است که پدرم از پدرانش، از جعفر ابن محمّد(علیهما السّلام)، برای من روایت کرده است، و از رازهای ماست، پس، آن را جز از سزاوارش، پوشیده بدار.(۱)
----------------------------------------------------------------- 

 ۱. حدیقة ‏الشیعة، ج ۲، ص ۶-۷۸۵، ب در ذکر مذاهب صوفیّه، ف ۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.

📚گزیده‌هایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی

✍🏻روش ما در نوشتن واژه‎ها،‌ بر پایۀ درست‌نویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکته‎ های دیگر است.

✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ دی ۹۹ ، ۱۴:۲۴
خادم گمنام


نویسنده با بررسی متون پیشگوییهای برجای مانده از روزگاران کهن، مانند نوشتارهای زرتشتیان و روایات اسلامی، چنین یافته است که هرچند کشور ایران کمی پیش از ظهور دچار برخی تازشها و جنگها و ویرانیها و برخی قیامها می‌شود، هیچ کدام از بخشهای آن، مانند آذربایجان و کردستان و خوزستان، جدا نخاهند شد. بله، بنا بر روایات اسلامی، با ظهور امام مهدی(علیه‌السّلام) و حاکم‌شدن یک پادشاه و رهبر بر جهان، مرزهای همۀ کشورها برچیده می‌شوند، و مردم بدون گذرنامه، آزاد و آسوده، به هر کجا که بخاهند سفر می‌کنند!

---------------------------------------

✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ دی ۹۹ ، ۱۶:۴۲
خادم گمنام

دی دهمین ماه از ماههای دوازده‌گانۀ خُرشیدی و نخستین ماه از فصل سرد زمستان نزد ایرانیان است.
 
بنا بر آن‌چه پیش آمده است و روی خاهد داد، دی‌ماه در تاریخ انقلاب ایران و جمهوری اسلامی، ماهی حادثه‌خیز و نقش‌آفرین بوده و می‌باشد.

چنان‌که می‌دانید، در تاریخ انقلاب ایران، ۱۹ دی ۱۳۵۶ که شورش مردم قم بر رژیم شاهنشاهی در آن آغاز شد، روزی سرنوشت‌ساز به شمار می‌آید.

خروج محمّدرضا پهلوی، آخرین پادشاه سلسلۀ پهلوی، از کشور ایران در ۲۶ دی ۱۳۵۷.

پایان تسخیر سفارت آمریکا در تهران از سوی ایران در ۳۰ دی ۱۳۵۹.

سقوط هواپیمای حامل فرماندهان نیروی هوایی ارتش و کشته‌شدن امیر منصور ستّاری و همراهانش در ۱۵ دی ۱۳۷۳.
 
روی‌دادن زلزلۀ ترسناک ۶.۷ ریشتری در ۵ دی‌ ۱۳۸۲ که شهر بم و روستاهای پیرامونش را ویران ساخت و بزرگترین بنای خشتی جهان (ارگ بم) را در هم کوبید و نزدیک به ۱۰۰ هزار تن کشته و زخمی بر جای گذاشت.

سقوط هواپیمای حامل فرماندهان سپاه و کشته‌شدن سردار احمد کاظمی و همراهانش در ۱۹ دی ۱۳۸۴.

موج سرما و یخبندان شدید در ایران از ۱۶ تا ۲۵ دی ۱۳۸۶ که آسیبهای فراوانی به محصولات کشاورزی، درختان و ساختمانها زد.

آغاز اجرای پیمان برجام یا توافق هسته‌ای میان ایران با اتّحادیۀ اروپا و گروه ۱+۵ (چین، فرانسه، روسیه، انگلیس، ایالات متّحدۀ آمریکا و آلمان) در ۲۶ دی ۱۳۹۴.
 
مرگ ناگهانی اکبر هاشمی بهرمانی رفسنجانی، سیاست‌مدار معروف ایرانی و دومین رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و از ستونهای انقلاب ایران، در روز ۱۹ دی ۱۳۹۵.

آتش‌سوزی و فروریختن نخستین ساختمان بلند ایران «پلاسکو» در تهران در ۳۰ دی ۱۳۹۵ که مرگ گروهی از آتش‌نشانان، بازاریان و دیگر مردم و زیانهای مالی فراوان را در پی داشت.
 
آغاز برخی اعتراضات مردمی به گرانیها و تورّم اقتصادی و بیکاری در ایران که از ۷ دی ماه ۱۳۹۶ در مشهد آغاز شد و به برخی  شهرهای دیگر کشور هم کشیده شد و کشته‌ها و زخمیها و زیانهای مالی فراوانی همراه داشت.

حادثۀ برخُرد کشتی نفت‌کش «سانچی» حاوی میعانات گازی با یک کشتی فله‌بر چینی در آبهای چین در ۱۶ دی ۱۳۹۶ و انفجار آن و کشته‌شدن ۳۰ ایرانی و دو بنگلادشی.
 
درگذشت سیّد محمود هاشمی شاهرودی، سیاست‌مدار ایرانی زادهٔ عراق و سومین رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و نایب رئیس اوّل مجلس خبرگان رهبری در ۳ دی ۱۳۹۷ در تهران، و انتخاب صادق آملی لاریجانی در ۹ دی ۱۳۹۷ با عنوان چهارمین رئیس تشخیص مصلحت نظام.

اینک پس از گذر سالیان دراز رسیدیم به دی‌ماه ۱۳۹۸، و بسیاری از خانندگان گرامی پیشتر در گفتار «رویدادهای مهم و شگفتی در راه‌اند!!!» خانده‌اند:

«خبرهای مهم و رویدادهای شگفتی در ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه و جهان در ماههای آینده و در مقاطع زمانی خاصّی در راه‌اند، و بنا بر آن‌چه در اوایل اردیبهشت ۱۳۹۷ در جلسه‌ای که با انسانی اهل دل و روشن‌ضمیر داشتم و از وی شنیدم، در حدود ۷ و ۱۶ ماه آینده و دی‌ماه بعد از آن، رویدادهایی در ایران و نیز بحران و بلوایی در اصفهان و نیز رویدادی در گنبد کاووس خاهد بود...».

بنا بر پیشبینی آن اهل دل روشن‌ضمیر، در دی‌ماه ۱۳۹۸ رویداد یا رویدادهایی در ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه خاهند بود.

گفتنی است، هرچند دی‌ماه امسال (۱۳۹۸) بسیار پرحادثه و بلاخیز بوده است، بی‌گمان، رویدادهای زیر از برجسته‌ترین آنها بودند:

ترور سردار قاسم سلیمانی -بزرگترین فرمانده و سردار جنگ و انقلاب- همراه با ابو مهدی المهندس -از فرماندهان حشد شعبی عراق- در فرودگاه بغداد در ۱۳ دی ۱۳۹۸ با پهپاد نیروهای آمریکایی به دستور رئیس‌جمهوری آمریکا دنالد ترامپ.

حملۀ موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در استان انبار عراق به انتقام ترور سردار سلیمانی و همراهانش در بغداد در ۱۸ دی ۱۳۹۸.

سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی در پیرامون تهران و جان‌باختن همۀ ۱۷۶ سرنشین آن که ۱۴۷ تن از آنان ایرانی بودند در ۱۸ دی ۱۳۹۸، و اعلان سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی با شلیک پدافند هوایی سپاه پاسداران و عذرخاهی مسؤولین لشکری و کشوری در صبح ۲۱ دی ۱۳۹۸.

نیز شایان یادآوری است، بسیاری از خانندگان پیگیر گفتارهای ما از سالها پیش عباراتهای زیر را به یاد می‌آورند:

«در برخی استخراجهای جفری که در سالهای ۲-۱۳۸۱ هـ.ش در بارۀ حوادث ایران در آخرالزّمان و درگیری نظامی آمریکا و متّحدانش با این کشور انجام گرفته است، کلمات زیر پدیدار شدند:

«زن، شَرُوس، لبه اَرَس شوم، ز مَهِ دی هَزْل (ضعف) فُرْس (پارسیان)، سَنَه (خشکسالی) بِرَی (تهران)، ترس، صدا در ری، نور ، بَرْد (سرما)، بهانه، زود، شبانه، ز روی آب، تُنْب، بندر، جِت، تازش، سوزش جور...»

با نگاه به آن‌که طبق پژوهش نویسنده و با بهره‌گیری از روایات اسلامی، انقلاب و حکومت جمهوری اسلامی در ایران تا قیام حسنی گیلانی در سال ظهور دوام می‌آورد، واژۀ «دی» در محاسبۀ جفری یادشده به واپسین دی‌ماه در دوران چهل‌ و یا چهل ‌و اندی‌ سالۀ انقلاب ایران و هنگام شروع ماههایی که شمارش معکوس حوادث ظهور در آنها آغاز می‌شوند، اشاره دارد، و پس از آن در فصل بهار ایرانیان با رهبری مروزی درگیر نبردی بزرگ با خزرهای قفقازی با فرماندهی شروسی خاهند شد، و چنین می‌نماید که دی‌ماه پایانی در پایانه‌های انقلاب ایران ماهی نقش‌آفرین و حادثه‌خیز خاهد شد.

و اکنون به دی‌ماه ۱۳۹۹ رسیدیم، و از پیش گفتیم که دی‌ماه امسال حتّی اگر حادثه‌خیز نباشد، با روی‌دادن دو رویداد مهم و اثرگذارِ اقتران مشتری و زحل و به ریاست‌جمهوری آمریکا رسیدن جو بایدن از حزب دمکرات، بسیار حادثه‌ساز خاهد بود!

-------------------------------------------------------------------------------------

📚گزیده‌هایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی

✍🏻روش ما در نوشتن واژه‎ها،‌ بر پایۀ درست‌نویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکته ‎های دیگر است.

✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۹ ، ۱۸:۴۲
خادم گمنام

ستارۀ کریسمس (مقارنۀ بزرگ)؛ رویداد مهم ستاره‌شناسی

روز ۲۱ دسامبر امسال اتّفاقی روی خاهد داد که برخی معتقدند از زمان قرون وسطی تا کنون رخ نداده است!!!

مقارنۀ زحل و مشتری که در این روز روی می‌دهد در سراسر جهان با چشم غیرمسلّح قابل مشاهده است!!!

پیشنهاد می‌شود دیدن این پدیده زیبای آسمانی را که تا ۵ دی قابل رؤیت هست، در صورت امکان و موقعیّت مناسب جوّی از دست ندهید.

در نجوم قدیم به همنشینی اجرام آسمانی که کمتر از یک درجه با یکدیگر فاصله داشته‌اند، قِران به معنای نزدیک‌شدن گفته می‌شد.

منجّمان غربی‌ برای بیان این واقعه از واژۀ مقارنه استفاده می‌کنند و وقتی دو جرم در آسمان بسیار به یکدیگر نزدیک باشند، آن را «مقارنه بزرگ» می‌گویند!!!

طبق محاسبات نجومی دو سیّاره غول گازی سامانه خرشیدی یعنی سیّاره مشتری (برجیس Jupiter)  هر ۱۱.۹ سال (۱۲سال)  و سیّاره زحل (کیوان Saturn) هر ۲۹.۵ سال (۳۰سال) زمینی یک بار به گرد خرشید می‎‌چرخند و شرایطی ایجاد می‌شود که حدود هر ۲۰ سال یک‌بار این دو سیّاره که در فضا چند صد میلیون کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند، از دید ناظر زمینی به هم نزدیک دیده می‎‌شوند.

امسال در آستانۀ سال نو میلادی این دو سیّاره به قدری به هم نزدیک می‌شوند که با چشم غیر مسلّح از هم قابل تفکیک نیستند و کمترین فاصلۀ این دوجرم آسمانی (مقارنه) در ساعت ۱۶.۵۲ دقیقه شامگاه دوشنبه اوّل دی سال ۱۳۹۹ شمسی می‌باشد، و از این جهت، پدیده پیش‌رو، بسیار استثنائی و فوق‌العاده نادر خاهد بود؛ به گونه‌ای که در روز دوشنبه 1 دی ۱۳۹۹ شمسی یعنی ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰ میلادی ساعت ۱۳.۲۴ مقارنه شروع شده با مختصات: جدایی زاویه‌ای ‎۰°۰۶'‎ شمال ... و جدایی زاویه ای از خرشید (شمس) ۳۱° شرق ... و مقارنه در ساعت ۱۶.۵۲ دقیقه به اوج خود می‌رسد. گویا این دو سیّاره یک سیّاره دوتایی می‌باشند!!! (بسیار جذّاب و دیدنی)

طبق محاسبات نجومی این اندازه از نزدیک شدن، تقریباً  ۸ قرن قبل، یعنی ۷۹۴ سال پیش (۱۳ اسفند روز چهارشنبه سال ۶۰۴ - ۴ مارس ۱۲۲۶) صورت گرفته...

و بعد از آن بیشترین حالت مقارنه برای ۳۹۷ سال پیش یعنی پنجشنبه ۲۲ تیر سال ۱۰۰۲ - ۱۳ ژولای ۱۶۲۳ بوده است!

امّا از نظر علم آسترولوژی اندازۀ مقارنه و همین که در کدامیک از صور فلکی و با چه فاصله‌ای نسبت به ماه یا خرشید و در چه روزی اتّفاق بیفتد، احکام خاصّ خُد را خاهد داشت.

برخی آن را به داستان ستارۀ بیت‌اللّحم تشبیه کرده‌اند که در انجیل مَتی آمده است: با درخشش این ستاره، مُغان ایرانی (مردانی فرزانه‌) از شرق آن را دیده و  دنبال کردند تا عیسای نوزاد را در بیت‌اللّحم یافتند.

لذا در انجیل آمده است که این ستاره (بیت‌اللّحم) سه مرد دانا را به مقام پیامبر خدا هدایت کرده‌ است، و امروزه یکی ‌از نمادهای مشخّص عید میلاد مسیح است!!!

طبق محاسبات دانشمندان نجوم، مثل یوهانس کپلر آلمانی و دیوید رنکه استرالیایی، قبل از تولّد حضرت مسیح (علی‌نبّینا‌وآله‌وعلیه‌السلام) مقارنه زحل و مشتری صورت گرفته است.
 
 همان طور که گفته شد، در علم نجوم مقارنه زمانی روی می‌دهد که هر ۲ جرم نجومی (سیّارک، قمر، سیّاره، ستاره) هنگامی که از زمین آنها را مشاهده می‌کنیم به هم نزدیک شده باشند.

لذا درخشش آسمان شب در اوّل دی ماه امسال، در واقع از قرارگرفتن دو سیّاره در یک خط ایجاد خاهد شد. مشتری و زحل آن‌قدر به زمین نزدیک شده و در یک خط مداری قرار خاهند گرفت، به طوری که به نظر می‌رسد یک «ستارۀ» بسیار روشن در آسمان هست، درحالی که ستاره نیست و هم‌ترازی سیّاره‌ای است که میان کواکب: خرشید، مشتری، ماه و زحل به صورت فلکی رخ داده که این پدیده به صورت نور ستاره‌ای دیده می‌شود.

با توجّه به مقارنه‌های زحل و مشتری در سالهای دور گذشته، می‌توان پیشبینی کرد که این مقارنه می‌تواند بیانگر پوست‌اندازی عالم باشد و انتظار ورود به عرصه‌ای خاص می‌رود...

نوید نابودی و فروپاشی حکومت های ظالم و جبّار و ستمگر و تزلزل در ارکان قدرت و تضعیف آنان می‌رود...

و همچنین مژدۀ ظهور اشخاص تأثیرگذار و دولتهای مؤثّر در زمینه‌سازی ظهور منجی عالم بشریّت و ایجاد عقود و پیمانهای الهی می‌دهد...

البتّه مشکلات و خطراتی هم به همراه خاهد داشت، و احتمال وقوع زلزله‌ای هولناک در کشورهای همسایۀ ما علی الخصوص عراق می‌رود...

احتمال مرگ پادشاهان یا رهبران دینی، مانند برخی سران کشورهای اسلامی و رهبران مسلمان، اسقف اعظم یا فوت ملکۀ انگلستان، و فتح سرزمینها یا شهرهای مهم و خونریزی و قتال در اروپا و به‌هم‌ریختگی در آمریکا و گرانیهای شدیدتر و کمبود موادّ غذایی و بیماریهای خطرناک در منطقۀ آسیا و آفریقا و ... می‌رود...!

البتّه پیامدهای این قِران (مقارنه) می‌تواند تا سه سال به طول بیانجامد...!!!

در پایان، توصیه می‌شود که تلاوت قرآن، مخصوصاً آیة‌الکرسی و چهار قل، به صورت روزانه ترک نشود، و نیز نماز اوّل وقت، دادن صدقه و کفّاره و توسّل به اهل‌الله فراموش نشود.

و الله أعلم بحقائق الأمور

----------------------------------------------------------------------------

ایران-تهران-علوی موسوی بروجردی

یک‌شنبه 30 آذر 1399

✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ دی ۹۹ ، ۱۴:۳۸
خادم گمنام

پیامدهای نزدیکی مشتری و زحل در آخرالزّمان

چهارشنبه, ۳ دی ۱۳۹۹، ۰۲:۱۸ ب.ظ

نزدیک‌شدن مشتری و زحل از رویدادهای نجومی‌ای است که هر بیست سال یک بار انجام می‌شود.

 منّجمان خبر داده‌اند که مشتری و زحل، در ۱ دی ۱۳۹۹ برابر ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰، با ۶ دقیقۀ کمانی در صورت فلکی جَدْی (بزغاله)، به هم نزدیک می‌شوند، و گفته‌اند که این نزدیکی میان دو بزرگ‌ستاره، کمیابترین و نزدیکترین نزدیکی در نزدیکترین نقطۀ آن‌دو از ژوئیه ۱۶۲۳ است که در آن نزدیکی‌ای با ۵ دقیقۀ کمانی روی داده است(۱)؛ زیرا دوری مشتری و زحل هنگام اقتران کمتر از یک درجۀ قوسی خاهد بود، و دو بزرگ‌ستاره، با نزدیکی بسیار و کمیابی میانشان، آشکارا کمی پس از غروب خُرشید در جنوب غربی آسمان دیده می‌شوند، و چنین نزدیکی‌ای در گذر سده‎ها و روزگاران جز بارهایی اندک روی نخاهد داد.

دانشمندان نجوم باور دارند که نزدیکی دو بزرگ‌ستارۀ مشتری و زحل در برخی زمانها از آشکارشدن انسانهای برجستۀ کارساز در سرنوشت بشر و روی‌دادن زمین‌لرزه‌ها، ناسازگاریها، دشمنیها، ناآرامیها و جنگها میان فرمانروایان و مردمان و فرودآمدن اندوهها و سختیها بر سران و ناتوان‌شدن پادشاهان و مرگشان و فروپاشیدن حکومتها و دولتها و کشورها و جابه‎جاشدن فرمانروایی از خاندانی به دیگری و دگرگونی در اخلاق مردم و دینهایشان خبر می‎دهد، و بر کسی که در علم نجوم پیگیری و آزمودگی دارد، پوشیده نمی‌ماند که این رویدادها گاه از یک‌سالی پیش از اقتران تا سه‌سالی پس از آن نمایان می‌شوند، و گاهی پیامدهایشان در درازای سالیان یا سده‌ها و روزگاران پایدار می‌مانند، و خداوند داناتر است.

شیخ مفید(رحمه‌الله) آورده است:

هرگاه زحل و مشتری در یک برج گرد آیند، دنیا در بیشتر حالات دگرگون می‌شود، و کارهای مردم دگرگون می‌شوند، و شورشیان از همه سو، به‌ویژه از گیلان و دیلمها و کردها، برمی‌شورند، و مردم را می‌کشند، کشتاری سخت، و کار بر مردم از ترس و اندوه سخت می‌شود، و فرومایگان جایگاهشان بلند می‌شود، سرشتهای همۀ مردمان دگرگون می‌شوند، و از آنان شرم و انسانیّت می‌رود، و هر کدام در دیگری آزمندی می‌کند، و در ایشان، به‌ویژه زنان، تباهی، انداختن زایندگان فرزندان حرام را، ریختن خونها، کشتن و گرسنگی افزوده می‌شود.(۲)

بدان که نوشتار نجومی‌ای که پیشتر آوردیم، به واپسین نزدیکی‌ای که میان مشتری و زحل پیش از ظهور امام مهدی(علیه‌السّلام) روی می‌دهد، اشاره می‌کند. پس، پیامدهای پیشبینی‌شده برای این اقتران بهره‌گرفته‌شده از علم نجوم و برپایۀ درونمایۀ برخی روایات اسلامیِ‌ بیانگر رویدادهای آخرالزّمان‌اند؛ مانند آن‌چه امیر مؤمنان علی(علیه‌السّلام) فرمود:

«هر گاه ... قیامگری از ما در گیلان به پا خیزد»(۳)،

و آن‌چه امام صادق(علیه‌السّلام) از آن خبر داد:

«حسنی، نوجوان روشن‌چهره، از سوی دیلمان برمی‌شورد»(۴)،

و آن‌چه امام علی(علیه‌السّلام) آن را پیشبینی فرمود:

«هر گاه ... برای بلندقدان و تناوران کُرد پرچم برافراشته شود»(۵)،

و مراد از «شورشیان از همه سو ... برمی‌شورند»، هر کسی است که پیش از قیام امام مهدی(علیه‌السّلام) برمی‌شورد، حق باشد یا باطل، مانند: عَوْف سُلَمِی و اَصْهَب مَرْوانِی در جزیره و عراق، هاشمی شَیْصَبانِی در کوفه، کردهای طالبانی در شَهْرِزُور یا سلیمانیّۀ عراق، سعید شُوشِی در خوزستان، قُرَیْشِی عَدَوِی در سیستان، حسنی گیلانی در دَیْلَمِسْتان، شُعَیْب تَمِیمِی خراسانی در سمرقند، هاشمی چینی در سِینْ‌کِیانْگ، شَرُوسِی در ارمنستان و آذربایجان، اَعْرَج کِنْدِی در لیبی، اَبْقَع فِهْرِی در مصر، جُرهَمِی و رَبِیعِی و سُفْیانِی در سوریه، چشم‌فروهشته در صنعا و حسینی یمانی در یمن.

نیز احمد بُونی گفته است:

هر گاه زحل با مشتری نزدیک شود، جنگ در سرزمینها فراگیر می‌شود، و پادشاهی از پادشاهان دنیا و زمین می‌میرد.(۶)

شایان یادآوری است که بی‌گمان، مشتری و زحل، در ۱۰ دی ۱۳۵۹ برابر ۳۱ دسامبر ۱۹۸۰، با ۱ درجه و ۲ دقیقۀ کمانی، به هم نزدیک شدند، و یک سالی پیش از این نزدیکی، ارتش سرخ شوروی در ۲۵ دسامبر ۱۹۷۹ وارد افقانستان شد و حفیظ‌الله امین رئیس جمهوری را در ۲۷ دسامبر ۱۹۷۹ کشتند و بَبْرَک کارْمَل را جایگزین وی کردند، و نه سالی در آن‌جا ماندند، و در این دوران، یک و نیم میلیون افقانی کشته و سه میلیون زخمی و دو میلیون رانده و پنج میلیون تن به دیگر کشورها پناهنده شدند، و پنج ماهی پیش از نزدیکی، پادشاه برکنارشدۀ ایران محمّدرضا پهلوی در ۵ مرداد ۱۳۵۹ در مصر مرد، و سه ماهی پیش از نزدیکی، میان ایران و عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ جنگی بزرگ شعله‎ور شد که هشت سال پایدار ماند و کشته‎های بسیار و ویرانیهای فراوانی از آن بر جای ماند، و نه ماهی پس از آن نزدیکی، محمّد اَنْوَر سادات، رئیس‌جمهوری مصر، در ۶ اکتبر ۱۹۸۱ کشته شد، و محمّد حُسْنِی مبارک، در ۱۴ اکتبر ۱۹۸۱ جانشینش گردید، و نیز میان مشتری و زحل در ۸ خرداد ۱۳۷۹ برابر ۲۸ می ۲۰۰۰ نزدیکی‌ای‎ با ۱ درجه و ۹ دقیقۀ کمانی روی داد، و پس از گذشتن پانزده ماهی از این نزدیکی، حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکا روی داد که مایۀ ویرانی دو برج مرکز تجارت جهانی در نیویورک و کشته و زخمی‌شدن نزدیک ۱۰ هزار تن شد، و در پی آنها، آمریکا و همپیمانانش جنگ با افقانستان را در اکتبر ۲۰۰۱ برپا ساختند و حکومت طالبان را که سازمان القاعده را پناه داده بود، برانداختند، و سپس در مارس ۲۰۰۳ بر عراق یورش بردند و حکومت حزب بعث با رهبری صدّام را فروپاشاندند، و از این دو جنگ هزاران کشته و زخمی و زیانهای مالی فراوانی بر جای مانده است!

هنگامی که به تاریخهای دور می‌نگریم، می‌بینیم که بی‌گمان، مشتری و زحل در سال ۶ پیش از سال میلاد عیسی مسیح(علیه‌السّلام) نزد بیشتر مسیحیان، به هم نزدیک شدند، ولی چون برخی پژوهشگران باور دارند که مسیح در چهار تا هشت سالی پیش از سال آغازین میلادی زاده شده، پس، سزاوار است گفته شود که ولادت در سال اقتران یا در سالی نزدیک به آن بوده است، و نیز می‌بینیم که بی‌گمان، میان مشتری و زحل در ۵۷۱ م، سال ولادت پیامبر(صلّی‌الله‌علیه‌وآله)، و همچنین در سال ۶۱۰ م، سال بعثت وی، نزدیکی روی داده است!

افزون بر آنها، مشتری و زحل در مارس ۱۲۲۶ با ۲ دقیقۀ کمانی به هم نزدیک شدند، و زمین‌لرزۀ سختی شهرزور در کردستان عراق را در نوامبر ۱۲۲۶ ویران کرد، و چنگیزخان، بنیادگذار امپراتوری مُقُلی، در اوت ۱۲۲۷ مرد!
 
در پایان این گفتار از خداوند متعالی می‌خاهیم که بدیها و آسیبهای آسمانی و زمینی را، با برکت محمّد و خاندان پاکش(صلوات‌الله‌علیهم) و خاندن آیة‌الکرسی و دادن صدقات در راه خدا، از ما و همۀ مؤمنان، دور کند.
------------------------------------------------------------------ 

۱. در سال ۱۶۲۳ م شاه عبّاس یکم بغداد را گشود و آن را از دستان سپاهیان دولت عثمانی بیرون آورد.
۲. الاختصاص، ص ۱-۱۶۰، آفة العلامات فی السنة؛ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. الغیبة، نعمانی، ص ۲۸۳، ب ۱۴، ح ۵۵؛ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۴. الهدایة الکبری، ص ۴۰۳، ب الرابع عشر؛ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۵. مشارق أنوار الیقین، ص ۲۶۶، خطبة التَّطَنْجِیَّة؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۶. شمس المعارف الکبرى، ص ۳۲، الجزء ۱، فصل فی اقتران الکواکب بالکواکب؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.

📚گزیده‌هایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی

✍🏻روش ما در نوشتن واژه‎ها،‌ بر پایۀ درست‌نویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکته ‎های دیگر است.

ایران-قم-یک‌شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۹

✔️کانال آخرالزّمان
@j
oinchatakheruzzaman

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ دی ۹۹ ، ۱۴:۱۸
خادم گمنام