آخرالزمان (بررسی نشانه های ظهور)

اللهم عجل لولیک الفرج

آخرالزمان (بررسی نشانه های ظهور)

اللهم عجل لولیک الفرج

آخرالزمان (بررسی نشانه های ظهور)

این وبلاگ برای ارائۀ پیشگوییهای گوناگون در بارۀ نشانه های ظهور امام مهدی(علیه السّلام) و رویدادهای آخرالزّمان است که بیشتر آنها برگرفته از کتابهای زرتشتیان، یهودیان، مسیحیان و مسلمانان، به ویژه آیات قرآن کریم و روایات اسلامی می باشند، و خوانندگان گرامی را از رویدادهایِ پیشِ رویِ جهان آگاه می سازند.

بایگانی

۱۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

کعب الأحبار گفته است:

... هر گاه آشوب را در سرزمینهای شام ببینی، مرگ و مردن است، و بَنِی اَصْفَر (رومیان) جنبش می کنند و به سرزمینهای عربها می رسند. پس، میان آنان (رومیها و عربها) نبردهایی خاهند بود(1).

حُذَیْفه گفت:

... گفتم: بنی اصفر چه کسانی اند ای رسول خدا؟ فرمود: رومیان...(2)، و نویسنده می گوید: عربها رومیان را «بَنِی اَصْفَر» -پسران مرد زرد- می نامیدند؛ زیرا آنان چنین می پنداشتند که پدر نخست رومیها که همان روم است، مردی زردپوست بود(3).

از روایت وَلِید پسر مُسْلِم بهره گرفته می شود که ترکها و رومیان، در پیِ گردش ستاره ای دنباله دار در کرانه های آسمان از ماه صفر تا رجب سال پیش از قیام امام مهدی(علیه السّلام)، درون سرزمینهای عربی می آیند.

وَلید گفته است:

... بی گمان، ستاره ای که از نشانه هاست، ستاره ای می باشد که در صفر و در دو ربیع یا در رجب در کرانه ها می گردد، و هنگام آن رویداد، خاقان با ترکها می رود، و در پیِ او رومیان اند که با پرچمها و صلیبها آشکار می شوند(4).

«خاقان» واژه ای ترکی است که در روزگاران کهن لقب پادشاه ترکان بود، و بنا بر آن چه هویداست، در این حدیث، مراد از «خاقان» همان رئیس جمهوری کشور ترکیه است که نیروهای ترکش از مرزهای جنوب شرقی این کشور می گذرند و درون بخشی از سرزمینهای جزیره که در شمال و شرق کشور سوریه جای دارد، می روند، و مقصود از «رومیان»، نیروهایی مسیحی اند که از سرزمینهایی مانند اروپا، امریکا و استرالیا به اسکندریّه در شمال مصر، رَمْلَه در شمال فلسطین، حِمْص در غرب سوریه و دشت عُمْق، میان حَلَب و اَنْتاکِیَه، در شمال غربی سوریه و قَرْقِیسِیا در شرق این کشور می آیند.

محیی الدّین ابن عربی با سندهایش از کتاب ابن‏ عصمه گزارش کرده است:

... پس، در آن زمان زمامدار مغرب(5) با سپاهی بسیار و لشکریانی انبوه جنبش می کند، و در شرق و غرب فرود می آیند ... پس، خبر آن رویداد به رومیان می رسد، و در ناوگانهای دریایی بزرگ جنبش می کنند و کناره های دریا را می گشایند ... سپس سفیانی با لشکرهایی بزرگ برمی شورد ... سپس مهدی برمی شورد...(6).

چنین می نماید که این حدیث از سخنان پیامبر(صلّى الله علیه و آله) باشد، اگرچه راوی آن را به وی نسبت نداده است.
 
بنا بر آن چه هویداست، مراد از «زمامدار مغرب» در این روایت، همان اَعْرَجِ کِنْدِی رهبر قیسیان، بربرها و سیاهان آفریقایی در لیبی است که سپاهش را به مصر می آورد، و آنان را با فرماندهی اَبْقَع فِهْرِی برای نبرد سوی فلسطین، اُردن و سوریه می فرستد، و مقصود از «رومیان» در بسیاری از روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخر الزّمان، همان اروپاییان و بسیاری از آمریکاییان و استرالیاییها می باشند که از فرزندان رومیان اند، و «کناره های دریا» در این جا همان کناره های دریای مدیترانه است. 
—--------------------------------------------------- 

1. التشریف بالمنن، ص 263، فتن سُلَیْلی، ب 50، ح 382 (ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی).
2. الفتن، ص 300-299، جزء 5، ح 1165 (ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی).
3. بهره گرفته شده از: برخی منابع.
4. الفتن، ص 152، جزء 3، دنبالۀ ح 620 (ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی).
5. در نسخۀ چاپی محاضرة ‏الأبرار پشتوانۀ ما، در نوشتار عربی حدیث، در این جا «الغرب» یافت می شود که به «المغرب» اصلاح و ترجمه گردید.
6. محاضرة ‏الأبرار، ج 1، ص 3-341 (ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی).

سیّد سلیمان مدنی تنکابنی-ایران- قم https://telegram.me/joinchatakheruzzaman

آخرالزّمان
بررسی راهبردی رویدادهای آخرالزّمان
با بهره گیری از: آیات، روایات و پیشگوییها

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ بهمن ۹۸ ، ۲۳:۵۴
خادم گمنام

تذکّر چند نکته

شنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۳۸ ق.ظ
  1. خانندگان گرامی، مقالاتی که وعده کردیم در کانال ارائه دهیم، به محض آماده شدن یا ویرایش مجدّد ارائه خاهند شد مگر داستان یأجوج و مأجوج و ذوالقرنین که باید به زمان خروج آن دو قوم نزدیک شده باشیم تا ارائه شوند. 
  2. در بارۀ این که ظهور با نوروز مقارن خاهد شد یا خیر برخی بارها پرسیدند که در این باره مقاله ای همراه با روایات و تحلیل ارائه خاهیم داد و خاهیم گفت که نابودی دجّال و چیره شدن امام مهدی(علیه السلام) و یارانش در فصل بهار و نوروز خاهد بود نه ظهور امام!
  3. هر گاه واژه «قحط» را در روایات اسلامی دیدید بدانید که ترجمۀ درستش بی‌بارانی و خشکسالی است، نه کمبود مواد غذایی و گرسنگی!
  4. ناگفته نماند، همۀ سخنانی که در بارۀ نزدیک بودن نبرد قرقیسیا در سرزمین جزیره در شمال شرق سوریه و غرب عراق می شنوید، دروغی بیش نیست و این رویداد عظیم که قدرتهایی چون مروانی، بنی عباس، رومیان، ترکها و سفیانی در آن وارد می شوند، کمی پیش از ظهور و پس از خروج سفیانی در رجب و شنیده شدن صیحۀ آسمانی در ماه رمضان است!
  5. پیش از ظهور امام مهدی(علیه السلام)، طبق متون زرتشتیان، یهودیان و مسیحیان و نیز مسلمانان، دو سوم مردم جهان با زلزله و سیل و توفان و بیماری و جنگ کشته می شوند، و گویا مسلمانان با آن که در وسط میدان نبردهای آخرالزّمانی اند، بیش از ملّتها و پیروان مذاهب دیگر زنده می مانند!
  6. بنا بر برخی روایات اسلامی، فتنه شام که همین فتنه سوریه است، 12 سال طول خاهد کشید و سپس حاکم شام که گویا همین بشّار اسد است، به دست مردم دمشق کشته می شود، و سفیانی بر منبر دمشق تکیه می زند، و گنج تلایی فرات آشکار می شود و نبرد قرقیسیا روی می دهد!
  7. فروپاشی پادََشاهی ملک عبدالله هاشمی در اردن کمی پیش از فروپاشی حکومت بشّار اسد در سوریه خاهد بود!
  8. فروپاشی حکومت آل سعود چند روز پیش از ظهور امام مهدی(علیه السلام) خاهد بود! برآورد و تخمین ما در سال گذشته برای سالهای دوام این حکومت چیزی کمتر از عدد انگشتان یک دست بود!
  9. ََفروپاشی اسرائیل و حکومتهای اروپایی و آمریکا چند ماه پس از ظهور امام مهدی(علیه السلام) خاهد بود!
     
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۸ ، ۰۰:۳۸
خادم گمنام

سه سال سخت در آخرالزّمان(ویرایش شده)

شنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵ ق.ظ

از روایات اسلامی بهره گرفته می‌شود که در آخرالزّمان سه سال سخت خاهند بود که در آنها گرفتاریها و ناخُشیهای گوناگون فرود می‌آیند که زمین را ویران و بسیاری از زیندگانش را نابود می‌کنند، و آن سالهای سخت از سه رمضان پیش از قیام امام مهدی(علیه‌السّلام) در ماه محرّم در مکّه آغاز می‌شوند و در مضان پس از قیامش به پایان می‌رسند، و در آغاز سال سوم که سخت‌ترین سالهای سه‌گانه است، بزرگ‌ستاره‌ای دنباله‌دار که «گیسوی سختی‌آور» نامیده می‌شود، در ماه رمضان برمی‌آید، و در پایانه‌هایش دجّال یک‌چشم هنگام بی‌بارانی‌ای سخت در زمانی چهل‌روزه برمی‌شورد. پس، عیسی پسر مریم(علیهماالسّلام) از آسمان در دمشق فرود می‌آید و به بیت المقدس می‌رود و پشت سر مهدی(علیه‌السّلام) نماز می‌گزارد و دجّال را با فرمان امام می‌کشد، و سختیها، به‌ویژه آشوبها و جنگها، پایان می‌یابند.

خداوند متعالی فرموده است:

«بی‌گمان، با سختی آسایشی است».(1)

نیز امام علی(علیه‏السّلام) ‏فرمود:

هنگام سختی بیش از اندازه، گشایش می‌باشد، و زمان تنگ‌‏شدن دایره‌های گرفتاری، آسایش خاهد بود.(2)

ابو اُمامَه باهِلِی روایت شده است که گفت: رسول خدا(صلّی‌الله‌علیه‌وسلّم) برای ما سخنرانی کرد ... فرمود:

... بی‌گمان، پیش از شورش دجّال، سه سال سخت خاهند بود که در آنها گرسنگی سختی به مردم می‌رسد. خداوند در سال نخست به آسمان فرمان می‌دهد که یک‌سوم بارانش را بازدارد، و به زمین فرمان می‌دهد، پس، یک‌سوم روییدنی‌اش را بازمی‌دارد. سپس در [سال](3) دوم به آسمان فرمان می‌دهد، پس دوسوم بارانش را بازمی‌دارد، و به زمین فرمان می‌دهد، پس دوسوم روییدنی‌اش را بازمی‌دارد. سپس خداوند در سال سوم به آسمان فرمان می‌دهد، پس، همۀ بارانش را بازمی‌دارد و قطره‌ای نمی‌بارد، و به زمین فرمان می‌دهد، پس، همۀ روییدنی‌اش را بازمی‌دارد و سبزی‌ای نمی‌رویاند، و هیچ دارندۀ سُم‌شکافداری نمی‌ماند، مگر آن‌که نابود شده باشد، جز آن‌چه خداوند بخاهد... .(4)

در نوشتارهای زرتشتیان آمده است: در پایان هزارۀ هوشیدر بامی، دیوی مهیب(5) به نام «مَلْکوش»، زمستانی سخت و ترسناک پدید می‌آورد، و در مدّت سه سال، سراسر گیتی را با برف و باران و تگرگ و باد سرد و طوفان ویران می‌سازد، و مردمان و جانوران و دیگر موجودات روی زمین را نابود می‌کند.(6)

بنا بر پژوهش نویسنده، هُوشِیدَر(7) یا هوشیدر بامِی(8) همان بهرام یا هاشمی چینی و نخستین زمینه‌ساز زمامداریِ سوشیانت یا همان امام مهدی(علیه‌السّلام) است و در چین آشکار می‌شود، و چند ماه پیش از قیام سوشیانت، از چین و مُلْتان به سرزمین خراسان می‌آید و در آن‌جا برمی‌شورد، و پس از چیره‌شدن بر آسیای میانه، به یاری ایرانیان می‌شتابد و سپس به عراق می‌رود و از آن‌جا رهسپار دمشق و بیت المقدس می‌شود.

گفتنی است، «مَلْکوش» واژه‌ای پهلوی و به معنای «مرگ و نابودی» است.

از ابو سعید خُدْری روایت شده است که پیامبر خدا(صلّی‌الله‌علیه‌وسلّم) فرمود:

در مردم من (مسلمانان) در آخرالزّمان گرفتاری‌ای سخت از پادشاهشان فرود می‌آید که گرفتاری‌ای از آن سخت‌تر شنیده نشده است، به گونه‌ای که زمین گسترده برایشان تنگ شود و تا آن‌که زمین از برگشتن از راستی و ستم‌ورزی لبریز شود، تا جایی که مؤمن پناهگاهی نمی‌یابد که به آن از ستم پناه برد. پس، خداوند(عزّ و جلّ) مردی از فرزندان و نوادگانم را برمی‌انگیزد و زمین را از بهره‌دهی و برابری پُر می‌کند، چنان‌که از ستم‌ورزی و برگشتن از راستی لبریز شده است... .(9)

از ابو حمزۀ ثُمالی روایت شده است که گفت:

شنیدم ابو جعفر محمّد پسر علی(علیهما‏السّلام) می‏فرمود:

... ای ابو حمزه، قائم(علیه‏السّلام) برنمی‌خیزد، مگر هنگام ترسی سخت، زمین‌لرزه‌هایی، آشوبی و گرفتاری‌ای که به مردم می‏رسند، طاعونی پیش از آن، شمشیری برنده میان عربها، ناسازگاری‌ای سخت میان مردم و پراکندگی‌ای در دینشان و دگرگونی‌ای در حالشان، تا آن‌جا که هر آرزوکننده‌ای، از بزرگی آن‌چه از درنده‌‏خویی مردمان و خُردن برخی از آنان دیگری را می‌بیند، هر صبح و شام آرزوی مرگ می‌‏کند، و شورش وی هر گاه برشورد، هنگام ناامیدی و دلسردی خاهد بود... .(10)

سَدِیر صَیْرَفِی گفت که با گروهی از کوفیان نزد ابو عبدالله جعفر پسر محمّد(علیهما‌السّلام) بودیم، به آنان رو کرد و فرمود:

... پس، در آن هنگام، از حج بازداشته می‌شوید، میوه‌ها کاهش می‌یابند، سرزمینها بی‌باران و خشک می‌شوند، دچار گرانی نرخها و از درستی برگشتن پادشاه می‌شوید، ستمگری و ستمِ بیش از اندازه با گرفتاری، وبا و گرسنگی میان شما پدیدار می‌شوند، و آشوبها از همۀ گوشه‌وکناره‌ها بر شما سایه می‌افکنند... .(11)

از ابو بَصِیر روایت شده است که ابو عبدالله-صادق-(علیه‌السّلام) فرمود:

ناگزیر پیشاپیش قائم سالی خاهد بود که در آن مردم گرسنه می‌شوند، و به آنان ترسی سخت از کشتن و کاستنی از داراییها و جانها و میوه‌ها می‌رسند؛ پس بی‌گمان، آنها در کتاب خداوند روشن‌اند، سپس این آیه را خاند: «و سوگند که بی‌گمان، شما را با چیزی از ترس، گرسنگی و کاستن داراییها، جانها و میوه‌ها می‌آزماییم، و به شکیبایان مژده بده»(12).(13)

از فُضَیْل روایت شده است که ابو جعفر-باقر-(علیه‌السّلام) ... فرمود:

... هر گاه نیازمندی و تنگدستی سخت شوند و برخی از مردم دیگری را نشناسند (از برآوردن نیاز برادران روی‌گردان شوند)، پس، در آن هنگام، هر صبح یا شام، این کار (نابودی پادشاهی خاندان عبّاس و ظهور امام مهدی‌علیه‌السّلام) را پیشبینی کنید... .(14)

امیر مؤمنان علی(علیه‌السّلام)، در یادآوری برخی سرزمینهای مشرق و رویدادهایش، فرمود:

... سوگند که بی‌گمان، در زمامداری سفیانی، بی‌بارانی، دشواری و گرفتاری‌ای بزرگ به زیندگان ری می‌رسند.(15)

«سُفْیانِی» همان عُثْمان شامی پسر عَنْبَسَه، رهبر شامیان و واپسین زمامداران اَمَوی از نژاد ابو سفیان در آخرالزّمان است که در ماه صفر پیش از قیام امام مهدی(علیه‌السّلام) رهبری برخی جنبشهایی که پیشتر در سوریه آغازیده شده بودند را می‌پذیرد، و در ماه رجب در درۀ خشک در سُوَیْدا برمی‌شورد، و در ماه رمضان بر دمشق و سپس بر بیشتر سرزمینهای شام چیره می‌شود، و سپاهش بر مصر، عراق، ایران و عربستان سعودی یورش می‌برد.

بنا بر آن‌چه در احادیث اسلامی آمده است، بزرگ‌ستاره‌ای دنباله‌دار که «گیسوی سختی‌آور» یا «گیسوی شیطان» نامیده می‌شود، کمی پیش از قیام امام مهدی(علیه‌السّلام)، از ماه صفر تا رجب در کرانه‌های آسمان می‌گردد تا آن‌که در ماه شعبان میان خُرشید و زمین جای می‌گیرد و در ماه رمضان به زمین نزدیک می‌شود و پیرامونش می‌چرخد و اندک‌اندک درون پوشش گازی‌اش می‌رود و می‌سوزد و شعله‌ور می‌شود و سه یا هفت شبی پیاپی برای زمینیان نورافشانی می‌کند، و تندبادی سرخ پدید می‌آورد و شهابهایی فراوان بر روی زمین فرومی‌باراند و ناگهان با صدایی سخت و بسیار ترسناک در مشرق می‌افتد و مایۀ گرفتاریها و ناخُشیهایی برای مردم می‌شود.

شیخ مفید(رحمه‌الله) در کتابش آورده است:

هر گاه بزرگ‌ستاره‌ای سرخ را ببینی که آن را نمی‌شناسی و در گذرگاههای ستارگان نیست، در آسمان از جایی به جایی می‌رود، مانند ستون است، در حالی که ستون نیست، پس بی‌گمان، آن، نشانۀ جنگ، گرفتاریها، کشتن بزرگان، فراوانی بدیها، دلنگرانیها و آشوب در مردم است(16).

کعب ‏پسر حارث از کاهِنی به نام «سَطِیح»(17)، در بیان رویدادهای آخرالزّمان، روایت کرده است:

... برآمدن بزرگ‌ستاره که عربها را سخت و ناگهان می‌ترساند، و برای آن مانند دُم است؛ پس، در آن هنگام، بارانها نمی‌بارند، رودها خشک، شهرها(18) ناسازگار و نرخها در همۀ سرزمینها گران می‌شوند... .(19)


--------------------------------------------------------------- 
1. قرآن کریم، سورۀ انشراح، آیۀ 6؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
2. نهج البلاغة، ص 860، ب المختار من الحکم، ش 341؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
3. در نسخۀ چاپی سنن ابن ماجه پشتوانۀ ما، در نوشتار عربی حدیث، در این جا «السنة» یافت نمی‌شود، و ما آن را سازگار با آن‌چه در نسخۀ چاپی این کتاب در مصر آمده است، افزوده و ترجمه کرده‌ایم.
4. سنن ابن ماجه، ص 5-913، کتاب الفتن، ب 33، ح 4077؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
5. شیطانی ترسناک.    
6. سوشیانت، ص 97، بخ 4، یادداشت 1.
 7. «هوشیدر» به معنای «پرورانندۀ قانون» است. 
8. بسا از برای امتیاز، «بامی» را به اسم اوّلین موعود افزوده، هوشیدر بامی گفته‌اند؛ سوشیانت، ص 64، بخ 2. بامی (به معنای روشن و درخشان) یعنی مشرقی.
9. المستدرک على الصحیحین، ج 5، ص 376، کتاب الفتن و الملاحم، ح 8611؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
10. الغیبة، نعمانی، ص 40-239، ب 13، ح 22؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
11. الأمالی، ص 5-64، المجلس 7، ح 10؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
12. قرآن کریم، سورۀ بقره، آیۀ 155؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
13. الغیبة، نعمانی، ص 259، ب 14، ح 6؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
14. تفسیر القمّیّ، ج 1، ص 11-310، سورۀ یونس؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
15. الفتوح، الجزء 2، ص 80؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
16. الاختصاص، ص ۱۶۲، آفة العلامات فی السنة؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
17. سَطِیح کاهن از شناخته‌شده‌ترین پیشگویان عرب در روزگار نادانی عربها بود که از برخی چیزهای پنهان خبر می‌داد، و مردی یمنی زیندۀ شام بود که ناتوان زاده شده بود، و همواره چون پاره‌گوشتی بی‌استخان پهن‌شده بر روی زمین بود، به گونه‌ای که نمی‌توانست بایستد یا بنشیند؛ بهره‌گرفته‌شده از: برخی منابع. 
18. در همۀ نسخه‌های چاپی بحار الأنوار نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در این‌جا «الأعصار» یافت می‌شود که به «الأمصار» اصلاح و ترجمه گردید.
19. بحار الأنوار، ج 51، ص 3-162، ب 11، با نقل از: مشارق أنوار الیقین؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.

✔️ برگرفته از: جهان در آستانۀ ظهور، پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی
کانال آخرالزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۸ ، ۰۰:۳۵
خادم گمنام

آزادی فلسطین و قدس شریف نه به دست شورشیان آفریقایی که از مصر می آیند و نه به دست سفیانی و نه به دست خُد فلسطینیان خاهد بود. این که در روایت آمده است سفیانی بر پنج منطقۀ شام چیره می شود، از جمله فلسطین، مراد همان بیت المقدس شرقی و مناطقی از فلسطین است که اکنون در دست فلسطینیان است و فلسطینیها در آن زمان با سفیانی بیعت می کنند و به او می‌پیوندند. 

آزادی فلسطین و گشودن اسرائیل، به ویژه بیت المقدس، از چنگال نیروهای سفیانی ناصبی و نیز یهودیان اسرائیلی تنها به دست یاران مشرقی امام مهدی(علیه‌السّلام) و چند ماه پس از ظهور خاهد بود!

در سالهای آینده دو گفتار با مستندات قرآنی و روایی با عنوان «فلسطین در آخرالزّمان» و «اسرائیل و بیت المقدس در آخرالزّمان» ارائه خاهیم داد که حاوی اسرار و نکات فراوانی‌اند.

کانال آخرالزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ بهمن ۹۸ ، ۱۷:۲۴
خادم گمنام

خاخام "گلازرسون" مدّعی نادان و دروغگو

دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۳۳ ق.ظ

با بررسیهایی که نویسنده در کتاب مقدّس، به‌ویژه تورات، و نیز آیات و روایات اسلامی انجام داده است، شک ندارد که خاخام "گلازرسون" نه تنها پیشگو نیست، مدّعی دروغینی است که به کتاب مقدّس یهودیان و مسیحیان دروغ بسته است، و کدها و رمزهایی که در تورات آمده‌اند، درست خلاف گفته‌های این خام نادان و دروغگو می‌باشند، و امسال (2020 م) نیز هیچ جنگی میان ایران و اسرائیل روی نمی‌دهد، و طبق آیات و روایات اسلامی فروپاشی اسرائیل پس از ظهور امام مهدی(علیه‌السّلام) خاهد بود و ایرانیها در این فروپاشی نقش دارند و زمامداران اسرائیل جرأت درگیر‌شدن با ایران را ندارند!

برای اثبات نادانی و دروغگویی این شخص، بخشی از گفتار «دوران فرمانروایی یهودیان در آخرالزّمان» را برای خانندگان گرامی ارائه می‌کنیم تا حقیقت بر همگان آشکار شود. 👇👇👇

شنیدنی است اگر بدانید، بنا بر سخنان نقل‌شده از دانیال پیامبر(علیه‌السّلام) و رازگشایی نُسْتْرآدامُوس از آن، دوران پایداری دولت یهود در آخرالزّمان نیز نزدیک 73 سال خاهد بود.
 
در کتاب تورات سخنانی رازآلود در بارۀ دوران استواری، انبوهی و توانایی یهودیان(1) در سرزمین فلسطین در آخرالزّمان آمده است: 

امّا تو ای دانیال! کلام را مخفی دار و کتاب را تا زمان آخر مُهر کن. بسیاری به‌سرعت تردّد خاهند نمود و علم افزوده خاهد گردید*. پس منِ دانیال نظر کردم، و اینک دو نفر دیگر، یکی به این طرف نهر و دیگری به آن طرف نهر ایستاده بودند* و یکی از ایشان به آن مرد مُلَبَّس به کتان که بالای آبهای نهر ایستاده بود، گفت: انتهای این عجایب تا به کی خاهد بود؟* و آن مرد ملبّس به کتان را که بالای آبهای نهر ایستاده بوده، شنیدم که دست راست و دست چپ خُد را به سوی آسمان برافراشته، به حیِّ ابدی قسم خُرد که برای زمانی و دو زمان و نصف زمان خاهد بود، و چون پراکندگی قوّت قوم مقدّس به انجام رسد، آن گاه همۀ این امور به اتمام خاهد رسید*(2).

نُسْتْرآدامُوس، دانشمند، پیشگو و ستاره شناس مشهور فرانسوی (۱۵۶۶ـ۱۵۰۳م)، با بهره‌گیری از آگاهیهای تاریخی و چیره‌دستی در پرده‌برداری از رازها، از نوشتارهای کتاب مقدّس در بارۀ دوران فرمانروایی یهودیان و زمان به سر رسیدن دولت آنان در آخرالزّمان این گونه رازگشایی کرده است: 

دورۀ این تغییرات برای زمانی و دو زمان و نیم زمان خاهد بود. اگر زمان اشاره به هفته، یعنی هفت سال باشد، پس دو زمان: ۴۹=۷×۷ سال می‌شود، و نیم زمان مساوی است با: نصف ۴۹ سال، یعنی ۲۴ سال و ۶ ماه و ۱۵ روز، و مجموع آن: 49+24 سال ۶ ماه ۱۵ روز یعنی ۷۳ سال و ۷ ماه(3).

نسترآداموس، در بخشی از نامه‌اش به هانری دوم، پادشاه فرانسه، یافته‌های خُد از گفتارهای کتاب مقدّس را چنین گزارش می‌کند: 

بابل(4) جدید رو به رشد می‌نهد، دختر تیره‌بخت به خاطر رجاست(5) که از اوّلین قربانی افزون می‌دارد، فقط تا هفتاد و سه سال و هفت ماه حکومتش دوام خاهد آورد(6).

در سخنان نسترآداموس، «بابل جدید» همان کشور اسرائیل کنونی، و «دختر تیره‌بخت» نماد قوم آواره و بدبخت یهود است که برای پلیدیها و کارهای زشتی که پس از پدیداری دولت نوبنیادش در آخرالزّمان انجام می‌دهد، زمامداری ای 73 سال و 7 ماهه خاهد داشت.

بر پایۀ پیشگوییهای کتاب مقدّس و رمزگشایی و پرده‌برداری نسترآداموس از نوشتارهای این کتاب، و با نگاه به آن‌که در 14 می سال ۱۹۴۸ م، با انبوه‌شدن و نیرومندی یهودیان در سرزمین فلسطین، دولت اسرائیل با پایتختی قدس شریف بنیادگذاری شد، دسامبر سال 2021 م زمان پایان زمامداری 73 سال و 7 ماهۀ یهودیان در آخرالزّمان خاهد بود، و برخی پژوهشگران یهودی، مسیحی و عرب نیز با بهره‌گیری از همین پیشگویی و رمزگشایی آن ۲۰۲۲ م را سال نابودی دولت اسرائیل دانسته‌اند، و خداوند داناتر است.(7)
—————————————————— 

1. نزد مسلمانان، به کافران و سرکشان از بنی اسرائیل «یهودیان» گفته می‌شود. 
2. کتاب مقدّس، عهد عتیق، ص ۱۳۰۹، کتاب دانیال نبی، ب ۱۲، بند ۷ـ۴.
3. پیشگویی‌های نُستراداموس، ص 9-18، پیشگفتار.
4. در کتاب «پیشگویی‌های نُستراداموس، چاپ نخست، سال 1376 هـ.ش در تهران» در این‌جا «بابیلون» یافت می‌شود که به «بابل» اصلاح شد.
5. رجاست: پلیدی و آلودگی.
6. پیشگویی‌های نُستراداموس، ص ۵-۱۴۴، رساله به هانری دوم پادشاه فرانسه.
7. سخن نویسنده.

کانال آخرالزّمان

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ بهمن ۹۸ ، ۱۱:۳۳
خادم گمنام

معاملهٔ قرن

معاملهٔ قرن (در عربی: صفقة القرن، عبری: עסקת המאה و در انگلیسی: Deal of the Century) اصطلاحی سیاسی است و به طرحی گفته می‌شود که از سوی دولت ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در راستای روند صلح بین دولت فلسطین و دولت اسرائیل، که اسرائیل، در ازای دریافت امتیازهایی فراتر از تعهدات قبلی سازمان آزادی‌بخش فلسطین و قطعنامه‌های شورای امنیت، و الحاق بخش‌هایی از مناطق اشغال‌شده به خاک خود، با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافقت می‌کند. ترامپ داماد خود کوشنر را بعنوان دلال معامله منصوب کرده است.
محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بسیاری از مقامات فلسطینی و کشورهای دیگر با این طرح به شدت مخالفت کرده‌اند. بنا به گمانه زنی روزنامه «اسرائیل‌هیوم» نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» از مفاد معامله، اگر سازمانهای فلسطینی طرح ترامپ را نپذیرند، امریکا مانع از رسیدن کمکهای کشورها به فلسطینیان خواهد شد.
این طرح قرار است برای پایان دادن به بیش از ۷۰ سال منازعه فلسطین-اسرائیل پیشنهاد شود. بر اساس این طرح بخش‌هایی دیگر از فلسطین شامل نیمی از کرانهٔ باختری و بخشی از بیت‌المقدس شرقی که از نظر جامعهٔ جهانی به دولت فلسطین تعلق دارد، به اسرائیل واگذار می‌شود، و در عوض اسرائیل با تشکیل کشور مستقل فلسطینی در نیمهٔ دیگر کرانهٔ باختری و تمام نوار غزه و تنها چند محله از بیت‌المقدس شرقی موافقت می‌کند. بر اساس این طرح شهر ابودیس به جای بیت‌المقدس به عنوان پایتخت فلسطین در نظر گرفته خواهد شد. همچنین طبق این طرح فلسطینیان باید از حق بازگشت به سرزمین خود که در طبق قطعنامهٔ ۱۹۴ شورای امنیت به رسمیت شناخت شده، صرف نظر کنند.
اجرای این طرح هنوز رسماً از سوی آمریکا اعلام نشده است.(1)
------------------------------------------------ 

1. دانشنامۀ ویکی‌پدیا، درگاه «معاملۀ قرن».

 

اهداف و برنامه های دشمنان غربی از معاملۀ قرن

هرچند معاملۀ قرن در راستای پایان دادن به هفتاد سال درگیری و خونریزی و آشوب بین یهودیان و مسلمانان در سرزمین فلسطین در قرن 21 به اجرا درمی آید، هدف اصلیش تثبیت جایگاه دولت اسرائیل یهودی در میان کشورهای عربی و اسلامی یا خاورمیانۀ بزرگ است.
 
دولتهای غربی به ویژه آمریکا برای اجرای این طرح، در گام نخست می بایست سران دولتهای عربی را با خُد همسو کنند، و در گامی دیگر دولتها و گروههای عرب و غیر عرب مسلمان مخالف خِیش مانند دولت عربی سوریه و دولت عربی عراق و جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان و حشد شعبی عراق و انصار الله یمن و حماس فلسطینی و گروه داعش و مانند آنها را چون سازش نمی کنند، تضعیف کنند یا از سر راه بردارند.

آمریکا و متّحدان غربی و عبری اش برای همسوسازی سران دولتهای عربی با خیش از طرحهایی مانند ایران هراسی بهره می گیرند، و روز به روز با فروش جنگ افزارهای خِیش به آنان، ثروتهایشان را به یغما می برند و وابستگیهایشان را به خُد بیشتر می کنند.
 
آمریکا و متّحدان غربی و عبری و عربی اش برای نابودی دولت سوریه و گروه حزب الله و حماس طرح تشدید محاصرۀ اقتصادی سوریه و فلسطین و تا حدّی لبنان را به اجرا درمی آورند(1).

آمریکا و متّحدان غربی و عبری و عربی اش برای نابودی دولت عراق و حشد شعبی و بستن راه دست رس ایران به سوریه، طرح ایجاد آشوب در عراق و سرنگونی دولت این کشور به دست گروههای بعثی با رهبری اصهب مروانی را به اجرا درمی آورند(2).

آمریکا و متّحدان غربی و عبری و عربی اش برای نابودی گروه انصار الله یمن، پس از محاصرۀ شدید این کشور که درحال اجراست، با بمبارانهای بی امان و یورشهای زمینی، پادشاه یمن منصورهادی یا هر دست نشاندۀ دیگری را که بخاهند، وارد صنعا می کنند(3).

آمریکا و متّحدان غربی و عبری و عربی اش برای تضعیف یا از سر راه برداشتن جمهوری اسلامی ایران که حامی دولت سوریه و دولت عراق و گروههای مبارز حزب الله و انصار الله و حشد شعبی و حماس می باشد، پروژۀ محاصرۀ شدید اقتصادی ایران و ایجاد آشوب در کشور و درگیر کردن آن با کشورهای همسایه مانند بحرین و عراق و قفقاز را -بخشی با برنامه ریزی و بخشی بی برنامه ناخاسته- به اجرا درمی آورند. 

در بارۀ جنگ ایران و عراق در دوران اصهب مروانی و نبرد قفقازیها با ایران بحثهایی مفصّل همراه با روایات اسلامی داریم که پیشتر در برخی گفتارهایمان بخشهایی از آنها ارائه شده است و باقیمانده نیز در آینده ارائه خاهد شد.
--------------------------------

1. بنگرید: سوریه در آخر الزّمان (بخشهایی از این گفتار در کانال هست).
2. بنگرید: شورش اصهب مروانی در عراق (منتشرنشده).
3. بنگرید: یمن در آخر الزّمان (بخشهایی از این گفتار پیشتر منتشر شد).

 

دلایل ناکامی دولتهای غربی، عبری و عربی در انجام معاملۀ قرن 

برای چند دلیل معاملۀ قرن شکست می خُرَد و به نتیجه نمی رسد:

1. مخالفت بسیاری از دولتهای اسلامی عرب و ترک و ایرانی و پاکستانی و افقانی و گروههای مبارز فلسطینی و غیر فلسطینی با غربیها در انجام معاملۀ قرن، برای در نظر گرفته نشدن حقوق کامل فلسطینیان در این معامله.

2. بروز شورشهای ناخاسته در برخی کشورهای عربی ضدّ حاکمان وابستۀ عرب و افسار گسیخته شدن عربها(1).

3. ناتوان شدن پادشاه روم و سست شدن چیرگی دولتهای آمریکایی و اروپایی در سرزمینهای اسلامی(2).
 
4. بروز حوادث و بلاهای طبیعی ناگهانی در جهان به ویژه خاورمیانه(3). 

5. بروز درگیریها و جنگهای ناگهانی و ناخاسته میان کشورهای جهان به ویژه خاورمیانه(4).

6. روحیۀ یکجانبه گرایی سران آمریکا، به ویژه دنالد ترامپ، و غرور و اختلاف انگیزی فراوانی که در این شخص هست(5). 

7. نزدیک شدن پایان عمر دولت صهیونیستی اسرائیل و نابودی اش و از دست رفتن فرصتها برای انجام معاملۀ قرن(6).
----------------------------------------------------- 

1. بنگرید: عربها در آخر الزّمان.
2. پیشبینی شگفت امام علی(علیه السّلام) در بارۀ ناتوان شدن آمریکا و اروپا در آخر الزّمان.
3. در چندین مقاله بررسی خاهد شد. 
4. در چندین مقاله بررسی خاهد شد.
5. بنگرید: دُنالد ترامپ زمینه ساز فروپاشی آمریکا و اروپا.
6. بنگرید: دوران فرمانروایی یهودیان در آخر الزّمان.
✔️ برگرفته از: جهان در آستانۀ ظهور
پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی
کانال آخر الزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۸ ، ۲۱:۲۶
خادم گمنام

از عبدالله پسر سَنان روایت شده است که ابو عبدالله(علیه‌السّلام) فرمود:

به‌زودی شبهه‌ای به شما می‌رسد؛ پس، بی‌نشانه‌ای دیده‌شونده و بی‌امام هدایتی می‌مانید، از آن شبهه رهایی نمی‌یابد، مگر کسی که دعا کند به دعای غریق. گفتم: دعای غریق چگونه است؟ فرمود می‌گویی: 

          «یا الله یا رحمان یا رحیم، یا مقلّب القلوب ثبّت قلبی علی دینک».

گفتم: یا مقلّب القلوب و الأبصار ثبّت قلبی على دینک. فرمود: بی‌گمان، خداوند(عزّ و جلّ) مقلّب القلوب و الأبصار است، ولی بگو چنان‌که می‌گویم: یا مقلّب القلوب ثبّت قلبی على دینک(1).

شایان یادآوری است، مراد از «شبهه‌ای» در این حدیث، هر چیزی می‌باشد که انسان را دچار کجرویهای فکری و اعتقادی کند.
----------------------------------------------------------------

1. بحار الأنوار، ج 52، 49-148، ب 22، ح 73، با نقل از: کمال الدین؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
✔️ برگرفته از: جهان در آستانۀ ظهور، پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی
کانال آخرالزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۸ ، ۲۱:۲۱
خادم گمنام

راههای گریز از خطرات آخرالزّمانی

سه شنبه, ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۰۹:۱۹ ب.ظ

خانندگان گرامی! اوضاع و شرایط کشور و خاورمیانه و جهان عادی نیست. بر اثر افزایش ظلم و کفر و دیگر گناهان، بلاهای زمینی و آسمانی و کاستی در مالها و جانها رو به فزونی اند. از سفرهای غیر ضروری و شلوغیها و مناطق حادثه خیز و آشوبها و گناهان بپرهیزید و هر روز صدقه بدهید و آیة الکرسی را سه بار تا هو العلیّ العظیم بخانید و نیز این دعا را  گاه گاه «یا الله أعوذ بک من غضبک» بگویید تا از خطرات و آسیبها و خشم خداوند در امان بمانید.

.............................................................
کانال آخرالزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۸ ، ۲۱:۱۹
خادم گمنام

گرچه بیشتر بلاهای طبیعی و گرفتاریهایی که مردم آخر الزّمان با آنها رو به رو می باشند، در ظاهر منشأ طبیعی و مادّی دارند، در واقع اثر وضعی و نتیجۀ قهری کارهای بد و گناهانی اند که نظم طبیعت را بر هم می‏زنند و خشم خالق هستی را برمی انگیزند.

رسول خدا(صلّی الله علیه و آله) فرمود:

... هر گاه زنا میان شما پخش شود، زمین لرزه خاهد بود...(1).

در سال ظهور امام مهدی(علیه السّلام)، پس از آشکارشدن بزرگ ستاره ای دنباله دار (گیسوی شیطان) در آسمان در ماه رمضان، زلزله هایی سخت ویرانگر و پرکشتار روی می دهند که بزرگترین آنها کانونش زیر دریای مدیترانه می باشد و گسترۀ ویرانیش شهرهای مصر، فلسطین، اسرائیل، لبنان، سوریه، عربستان، ترکیه، و برخی شهرهای اروپایی را در بر می گیرد، و در مشرق زمین، از عراق و ایران تا خراسان بزرگ، هند، پاکستان، چین، کره و ژاپن، نیز زلزلزله هایی بزرگ روی می دهند.

از عبدالله پسر عُمَر روایت شده است که پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) به جایگاه برآمدن خورشید رو کرد و فرمود:

از همین جا (مشرق) گیسوی شیطان برآید، و از همین جا زمین لرزه ها و آشوبها ... خواهند بود(2).

ابو حَمْزَۀ ثُمالی گفت که شنیدم ابو جعفر محمّد پسر علی(علیهما السّلام) می فرمود:

... قائم(علیه السّلام) به پا نمی خیزد، مگر هنگام ترسی سخت، زمین لرزه ها، آشوب و گرفتاری ای که به مردمان می رسند...(3).

زمین لرزه پرقدرت برآمده از گسلی وابسته به مجموعۀ تحرّکات زاگرس که در ۴۰ سال گذشته مانند آن رخ نداده است و پس لرزه ها و زمین لرزه های فراوان پس از آن که دیشب در بخشهایی از غرب آسیا، به ویژه ایران و عراق، روی دادند، با توجّه به شدّت و گستردگی آنها و خرابی و کشتار اندک، پیش هشداری طبیعی اند که خبر از افزایش گناه و تباهی تا کنون، بروز اختلافات جدید و فتنه هایی تازه در آینده ای نزدیک و وقوع زلزله هایی بزرگتر و اختلافات و آشوبهایی سخت تر در آینده ای نه چندان دور در جهان، به ویژه خاورمیانه، می دهند.

این زلزله ها همبستگی بیشتر دولتهای اروپایی و امریکایی و عربها و ترکیه و افزایش فتنه انگیزیشان نسبت به مسلمانان، به ویژه ایرانیان، و تزلزل سیاسی در برخی حکومتهای منطقه را در پی دارند.

 نکته قابل توجّه در بارۀ زلزله های دیشب آن است که پیشتر از این، در مناطقی مانند شرق آشیا و یا ایران شاهد افزایش زلزله بودیم و اکنون زلزله در عراق و غرب آسیا افزایش یافته است و این پیام آور وقوع رویدادهایی نو در این بخشهاست.
—---------------------------------------------------
 1. روضة ‏الواعظین، ص532 (ترجمۀ نویسنده).
2. المعجم الصغیر، جزء 2، ص 36، ب میم (ترجمۀ نویسنده).
3. الغیبة، نعمانی، ص 240، ب 13، ح 22 (ترجمۀ نویسنده).

سیّد سلیمان مدنی تنکابنی-ایران- قم 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ بهمن ۹۸ ، ۲۳:۱۸
خادم گمنام

چنان‌که می دانید، آمریکا حکومت صدّام را ساقط کرد و ادارۀ امورش را سپرد به گروههای انقلابی عراقی مخالف صدّام! گروههای انقلابی نیز تو این دوران 16 ساله کاری برای مردم عراق نکردند! اگر پیشتیبانی آمریکاییها و ایرانیها نبود، حکومت عراق سالها پیش سقوط می کرد!

هرچند نیروهای آمریکایی خُدشان قابل اعتماد نیستند، اگر از عراق بیرون بروند، راه برای بازگشت حزب بعث و داعش به عرصۀ سیاسی عراق و تسلّط بر بغداد هموار خاهد شد!

نیز قطع ارتباط عراقیها با ایرانیان و پدیدارشدن اختلاف میان دو کشور، به قدرت رسیدن بعث و داعش بر عراق را تسریع می کند!

برخی صاحب‌نظران تحوّلات کنونی عراق را زمینه‌ساز جنگ داخلی و خونریزی در این کشور می‌دانند.

کانال آخرالزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ بهمن ۹۸ ، ۲۳:۱۶
خادم گمنام

وضعیّت شمس و حرکت آن  سوی نشان آزادیخاه و شورشی دلو ... آن هم با چالشی که با اورانوس صاعقه‌زننده و شوک‌دهنده دارد، همه و همۀ اینها بیانگر زلزله و خونریزی و ترور و بمب‌گذاری و ایجاد سوانحی مانند تصادف و سیل و توفان در اطراف ما می‌باشند ... و اثرات آن از دو سه روز پیش شروع شده و در حال شدّت‌گرفتن است...!!! موج سرما و سختیهایی دیگر در پیش است...

 پس از پیوند زحل و پلوتو که پایان دنیای قدیم را رقم می‌زنند، به نظر می‌رسد وارد عرصۀ جدیدی خاهیم شد که این حوادث و رخدادها تا ۱۴۰۲ ادامه دارند ... زلزله‌ها شدّت خاهند گرفت ... احتمال زلزله در این روزها بالاست.

تحت تأثیر این انرژیها ما متوجّه ارزشهایمان می‌شویم ... برای چه چیزی و چه کسانی وقت، انرژی و منابع خد را مصرف می‌کنیم؟ چه چیزهایی و چه کسانی در حال بلعیدن ارزشهای مادّی و معنوی ما هستند...؟

زمان آن رسیده است که با خُدمان صادق باشیم و با تفکّر، جسورانه تصمیمات بزرگی برای تحوّل در زندگی‌مان بگیریم و زنجیرها را پاره کنیم و از حصارها و پیله‌هایی که دور خد تنیده‌ایم، خارج شویم و خدمان را آزاد کنیم و یک بار برای همیشه فریاد بزنیم: تنبلی ... رکود ... در جا زدن بس است...!

و به اشتباهاتی که می‌دانیم اشتباه‌اند، ولی باز به آنها می‌پردازیم، نه بگوییم...

اورانوس و شمس قدرت شکستن این زنجیرها را به ما می‌دهند؛ چون زحل و پلوتو پایان آنها را در حال حاضر اعلام کرده‌اند!!!!

تحت تأثیر این انرژی انقلابی-شورشی، شدّت اعتراضات مردمی افزایش می‌یابد؛ چون اورانوس سیّارۀ بیدارگر است و کنترلها را نمی‌پذیرد ... در منطقه شاهد درگیری و موشک‌پرانی و برخی تظاهراتها و اعتراضات خاهیم بود...

موج دگرگونی و تغییر و تحوّل در راه است ... پس، قبل از اینکه در این موج بیفتیم و مجبور شویم که تغییر کنیم، با حقّ انتخاب درست، خدمان عزم خِیش را جزم کنیم و تن به تغییر دهیم تا خد را از زنجیرها و حصارها رها کنیم، وگرنه اورانوس دیوانه‌وار ما را می‌لرزاند.!!! البتّه زمین را هم می‌لرزاند...

تحت تأثیر این انرژی همۀ ما متوجّه می‌شویم که در چه فرکانسی هستیم و اینکه آیا می‌خاهیم در آن فرکانس بمانیم یا خدمان را بالا بکشیم...

تغییرات شغلی دیده می‌شود...

این انرژی در اوج می‌ماند تا به ماه نو می‌رسیم .... پس، چند روز پرتلاطم و توفانی با تحوّلات ناگهانی پیش‌رو داریم... تحوّلاتی همراه با راستی و شفّاف‌سازیها...

موقع آن رسیده که با تصمیمات و انتخابهای درست سرنوشت کشور را به سمت درستی و راستی سوق بدهیم...

در بهمن امسال اوج سیاسی‌کاری سیاسیّون است که در برخی جاها منجر به شورش و یا بلوا و سر و صدا می‌شود ... افشاگریهایی که می‌شنویم...

 اورانوس از دروغ دیوانه می‌شود و دروغگو را رسوا می‌کند. پس، صداقت را اساس حرکتهای خد قرار دهیم، و برای جهشی کوانتومی آماده شویم...

روزهای سختی که از پس آن، روزهای خوبی در پیش است... 

خاورمیانه را موجی از تاریکی فرامی‌گیرد تا آن‌که از ایران خرشیدی تابنده طلوع کند و توجّه کشورهای منطقه به کشورمان جلب ‌شود...

منتظر باید ماند ... زمان روی‌دادن اتّفاقات خاصّی در جهان با سرعت زیادی در حال رسیدن است...!!!

توصیه به صبر و شکیبایی، خِیشتن‌داری، دعا، توسّل و صدقه و نیز شکرگزاری  می‌شود تا در کورۀ آزمونها و بلاهایی که همه مردم مبتلا هستند، انسان سر سلامت به‌در بَرَد. و العاقبة للمتّقین.

و الله أعلم بحقائق الأمور
ایران-تهران-علوی موسوی بروجردی
چهارشنبه 2 بهمن 1398

کانال آخرالزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ بهمن ۹۸ ، ۲۳:۱۰
خادم گمنام

دی‌ماه 1398 در ایران؛ پُرحادثه و بلاخیز!

چهارشنبه, ۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۲۳ ب.ظ

ما ایرانیان، از کمی پیش از خُرشیدگرفتگی حلقوی در 5 دی‌ 1398، و پس از آن، دی‌ماه شگفت‌انگیز و پُرحادثه‌ای را، چنان‌که پیشبینی شده بود، در حال سپری‌کردن هستیم.

  1. سقوط هواپیمای جنگندۀ ارتش ایران در دامنۀ کوه سبلان اردبیل و کشته‌شدن خلبان آن در 4 دی 1398.
  2. زمین‌لرزه‌ای ۴.۹ ریشتری در دشتستان و تنگستان در استان بوشهر که خُشبختانه آسیب جانی و مالی نداشت در 6 دی 1398.
  3. مجروح‌شدن سردار حاجی زاده -فرماندۀ هوافضای سپاه پاسداران- در سوریه در پی بمباران هواپیماهای اسرائیلی در 9 دی 1398.
  4. زلزلۀ ۵.۸ ریشتری در سنگان خاف در خراسان رضوی در 12 دی 1398.
  5. ترور سردار قاسم سلیمانی -بزرگترین فرمانده و سردار جنگ و انقلاب- همراه با ابو مهدی المهندس -از فرماندهان حشد شعبی عراق- در فرودگاه بغداد در 13 دی 1398 با پهپاد نیروهای آمریکایی به دستور رئیس‌جمهوری آمریکا دنالد ترامپ.
  6. برداشتن گام پنجم و پایانی کاهش تعهّدات پیمان برجام یا توافق هسته‌ای میان ایران با اتّحادیۀ اروپا و گروه ۱+۵ (چین، فرانسه، روسیه، انگلیس، ایالات متّحدۀ آمریکا و آلمان) از سوی ایران در 15 دی 1398.
  7. جان‌باختن نزدیک به 80 تن و مجروح شدن 250 تن دیگر در مراسم خاکسپاری سردار سلیمانی در کرمان در 17 دی 1398.
  8. حملۀ موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در استان انبار عراق به انتقام ترور سردار سلیمانی و همراهانش در بغداد در 18 دی 1398.
  9. سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی در پیرامون تهران و جان‌باختن همۀ 176 سرنشین آن که 147 تن از آنان ایرانی بودند در 18 دی 1398.
  10. افتادن اتوبوس مسافربری تهران-گنبد به دره در جادۀ فیروزکوه با 19 کشته و 24 زخمی در 19 دی 1398.
  11. بارندگی شدید و سیل در بندر عبّاس، قشم و چابهار در 20 دی 1398.
  12. اعلان خبر سقوط هواپیمای اوکراینی در پیرامون تهران با 176 سرنشین با شلیک پدافند هوایی سپاه و عذرخاهی مسؤولین لشکری و کشوری در صبح 21 دی 1398. 
  13. بارندگی شدید و سیل در جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان در 21 دی 1398.
  14. بروز برخی اعتراضات دانشجویی در تهران، به ویژه مقابل دانشگاههای امیرکبیر، تهران و صنعتی شریف، برای کشته‌شدن جمعی از دانشجویان در سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی، در غروب 21 دی 1398.
  15. بارندگی شدید و سیل در جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان در 22 دی 1398.
  16. بروز برخی اعتراضات دانشجویی در برخی مناطق تهران و یزد و اسفهان، برای کشته‌شدن جمعی از دانشجویان در سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی، در 22 دی 1398.
  17. تصمیم به فعّال‌سازی «مکانیسم حلّ اختلاف» (ماشه) زمینه‌ساز بازگشت تحریمهای بین المللی ضدّ ایران از سوی کشور‌های اروپایی در ۲۴ دی ۱۳۹۸.

✔️ برگرفته از: جهان در آستانۀ ظهور، پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی
کانال آخرالزّمان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۸ ، ۲۳:۲۳
خادم گمنام